Bursluluk Sınav Başvuru Formu

İLETİŞİM FORMU

Değerli Aday Velimiz ve Öğrencimiz,

İTA Okulları mutlu, kendine güvenen, bilgiye nasıl ulaşacağını bilen, yaratıcı, çözüm odaklı, farklılıklara ve insan haklarına saygılı, çok kültürlü dünya vatandaşları yetiştirmek vizyonu doğrultusunda; sanat ve spor dallarında başarılı öğrencilere fırsat eşitliği hedeflemektedir. 2020-21 öğretim yılında 5. ve 6. Sınıf olacak okulumuza kayıtlı olmayan öğrencilerin katılım sağlayabileceği müzik, görsel sanatlar ve basketbol branşlarında bursluluk sınavına kayıt başvurusu için aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

ÖĞRENCİ

VELİ

Bilgilendirme:
* Sınav 15.02.2020 tarihinde gerçekleşecek olup detaylı bilgiye şartnameden ulaşabilirsiniz. Sınavla ilgili bilgilendirmeler e-posta yolu ile yapılacaktır.
* Katılım kontenjanlarla sınırlıdır.
* Sınav sonuçları 21.02.2020 tarihinde okulumuzda ve internet sitemizde yayınlanacaktır.
* İTA Okulları sınav tarihinde değişiklik ve iptal hakkını saklı tutar.
* İnternet sitemiz kanalıyla okulumuza ulaştırılan her türlü bilgi KVKK kapsamında korumamız altındadır.