Trafik Eğitimi Semineri

07 Aralık Perşembe tarihinde ilkokulda 2., 3. ve 4. sınıflarımız, ortaokulda ise 5. ve 6. sınıflarımız trafik güvenliği eğitimine katıldılar. Trafik güvenliği eğitiminde eğitmenimiz memur Fırat Bey; trafik, karayolu ve araçlarla ilgili tanımlar, özellikle bilmemiz gereken; trafik işaretleri, trafik kuralları, yaya kuralları, üst geçitler, alt geçitler, karşıdan karşıya geçerken dikkat etmemiz gereken hususlar, trafik ışıkları, servisten inerken dikkat edilmesi gereken durumlar, emniyet kemeri gibi konulara değindi. Sunumu gerçekleştiren memur Fırat Bey, animasyon eşliğinde tamamladığı sunumun sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Böylelikle keyifli bir eğitim seminerini daha tamamlamış olduk.