Rehberlik Servisi / Veli Semineri - "Ebeveynlikte Pozitif Disiplin"

İTA Okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, okul ve velilerin ortak paydasını oluşturan öğrencilerimizin gelişimini desteklemek adına, "Ebeveynlikte Pozitif Disiplin" konulu seminerini gerçekleştirdi.

Disiplin; ebeveynlerin çocuk yetiştirirken zorluk yaşamalarına neden olan konulardan biridir. Pek çok ebeveyn çocuğun gelişimi için pozitif disiplin ve sağlıklı sınırların konulması gerektiğini bilse de, bunu yaparken hangi yöntemleri kullanacağı konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilmektedir. Bu başlıklar dikkate alınarak "Pozitif Disiplin" konusunu ebeveynlikte nasıl gerçekleştirebilir konusunu, velilerimizin de yaşadıklarından örnekler vererek ele alındı. Rehberlik servisimizin düzenlediği seminerimize katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.