Maske Yarışması

Öğrencilerimizin serbest malzeme ve tekniklerle, tüm yaratıcılıklarını ortaya koyarak tasarladıkları maskeler çalışmalarını bu hafta okul arkadaşlarına ve öğretmenlerine sergilediler ve oylamaya açtılar. Buna göre açılan kategorilerde dereceye giren öğrencileri sizlerle paylaşıyoruz.

Yarışmanın sonunda Anasınıfları ve birinci sınıflar grubunda öğrencimizden; Defne Naz B. Üçüncü, Alis Ada O. ikinci ve Sandra Aylin B. birinci oldu. İkinci, üçüncü ve dördüncü sınıflar grubunda öğrencimizden; Saadet B., Selen G., Eren Ömer E. Üçüncü, Ela K. ikinci ve Ege Ö. birinci oldu. Ortaokul seviyesinde ise, beşinci, altıncı ve yedinci sınıflarda öğrencimizden; Leyla E., üçüncü, Nilüfer Y. ikinci ve Bade Y. birinci oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, İtalyanca ve görsel sanatlar öğretmenimize destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.