Maske Şenliği Ödül Töreni

Maske Şenliği kapsamında tasarlanan bütün maskeler öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından onaylandı ve dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini İtalyan öğretmenlerinden aldılar.

Anasınıfları ve birinci sınıflar grubunda öğrencimizden; Defne Naz B. Üçüncü, Alis Ada O. ikinci ve Sandra Aylin B. birinci oldu. İkinci, üçüncü ve dördüncü sınıflar grubunda öğrencimizden; Saadet B., Selen G., Eren Ömer E. Üçüncü, Ela K. ikinci ve Ege Ö. birinci oldu. Ortaokul seviyesinde ise, beşinci, altıncı ve yedinci sınıflarda öğrencimizden; Leyla E., üçüncü, Nilüfer Y. ikinci ve Bade Y. birinci oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, İtalyanca ve görsel sanatlar öğretmenimize destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.