Jimnastiği ve Basketbol Kış Okulu

Tüm spor dallarının temeli olarak bilinen jimnastik sporuna, çocuk erken yaşta başladığında, bedensel gelişimini hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Çocukların alacağı bu eğitim onların; esneklik, kuvvet, dayanıklılık, koordinasyon gibi motorik becerilerini geliştirir ve postür (duruş) bozukluklarının giderilmesini sağlar. Bizde çalışmalarımızda; öğreten, eğlendiren etkinlikler ile esnek ve sağlıklı bedenler yetiştirebilmeyi hedefliyoruz. Buna istinaden, kış spor okulumuzda ikinci dönem de çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Basketbolun çocuk gelişimi için pek çok faydası vardır. Vücudun güçlü, atik, dayanıklı ve esnek olmasını sağlar. Çocuğu hareketsizlikten kurtarır, analitik düşünmeyi destekler, sosyalleşmesini sağlar, disipline eder. Basketbol kış spor okulunda bizler de çocuklarımıza adil oyun kurallarıyla, rekabet rekabet etmeyi ve takım olmanın önemini öğretiyoruz. İkinci dönemde de devam edecek basketbol kış spor okulunda, çalışmalarımıza takımlar arası müsabakaları da planlayarak devam edeceğiz.