İlk Mezuniyet Törenimiz; Roma

İTA Okulları ilk mezuniyet törenini Roma’da düzenledi. Navona Meydanı’nda bulunan Palazzo Borromini’de düzenlenen törende İTA Okulları’nın ilk mezunları keplerini gururla fırlattılar. Okulumuzun kapısından adım attıklarında, rengarenk bir çatı altında, yeni olan her şeye duydukları heyecanla 8. Sınıf öğrencilerimiz, 4 yıllık ortaokul eğitimlerini başarıyla tamamladılar. Bu yıl ilk mezunlarımızı vermemizin tarifsiz gurur ve mutluluğu, diğer bir yandan da okulumuzdaki eğitim hayatlarının sonlanıyor olmasının hüznünü hissediyoruz. Roma’da öğrencilerimiz ve aileleriyle gerçekleştirdiğimiz mezuniyet törenimizde onların gözlerindeki özgüvenli, heyecanlı ve umut dolu bakışlarla yeni başlangıçlarına uğurlamış olduk."